برگزاری شورای آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم ارتباطات در کتابخانه مرکزی

۲۵ مهر ۱۴۰۳ | ۱۴:۰۹ کد : ۲۶۸۳۱ خبر روز اخبار دانشکده
جلسه شورای آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم ارتباطات ۲۳ مهرماه ۱۴۰۳ به میزبانی کتابخانه مرکزی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
برگزاری شورای آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم ارتباطات در کتابخانه مرکزی

روز دوشنبه با دعوت دکتر علیپور حافظی، رییس کتابخانه مرکزی دانشگاه علامه طباطبائی، جلسه شورای آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم ارتباطات در سالن مخزن کتابخانه مرکزی دانشگاه، با حضور رییس دانشکده، معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده، مدیران گروه‌های آموزشی دانشکده، رییس اداره آموزش دانشکده و رییس گروه پژوهش و کتابخانه دانشکده برگزار شد.
در این جلسه ابتدا دکتر حافظی به بیان ظرفیت‌های جدید کتابخانه پرداخت و در ادامه حاضران در جلسه نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کردند.
محورهای گفت‌وگو در این جلسه شامل چگونگی ارتقاء کیفیت بهره‌برداری از ظرفیت کتابخانه  برای اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه، چگونگی ارتقاء کیفیت در خرید کتب فارسی و غیر فارسی مورد نیاز اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه، چگونگی ارتقاء موارد آموزشی و پژوهشی با استفاده از هوش مصنوعی  و بهره‌مندی از ظرفیت کتابخانه جهت کارآموزی دانشجویان رشته مطالعات ارتباطی بود.

کلیدواژه‌ها: کتابخانه ظرفیت کتابخانه دانشکده رییس دانشگاه جلسه آموزشی آموزشی پژوهشی