هفتمین همایش بین المللی تحقیقات بازی های دیجیتال با مشارکت دانشکده علوم ارتباطات برگزار می شود

۲۶ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۴:۲۵ کد : ۲۶۴۷۷ خبر روز اخبار دانشکده دانشکده در رسانه
تعداد بازدید:۱۵۴

دکتر علی اصغر کیا رئیس دانشکده علوم ارتباطات گفت: هفتمین همایش بین المللی تحقیقات بازی های دیجیتال با مشارکت بنیاد بازی های رایانه ای در دانشکده علوم ارتباطات برگزار می شود.

مهلت ارسال مقالات کامل «15 آذر ماه 1403» می باشد.

تاریخ برگزاری همایش 20 و 21 آذر ماه 1403 در دانشکده علوم ارتباطات می باشد.

مهمترین عناوین و محورهای این همایش عبارتند از:

بازی های جدی، فن آوری های نو و کاربردها.(بخش ویژه). بازی های رایانه ای و هوش مصنوعی. بازی های رایانه ای و رمز ارز. بازی های رایانه ای رسانه و تکنولوژی های نو ظهور.بازی های رایانه ای و بازاریابی. بازی های رایانه ای و چالش های بازی سازی. بازی های رایانه ای ،دیپلماسی و سیاست گذاری. بازی های رایانه ای ،سواد بازی و خانواده. بازی های رایانه ای و زنان. زیست بوم بازی های رایانه ای در ایران. صنعت بازی در ایران و راه های عبور از تحریم. طراحی و محتوای بازی های رایانه ای. بازی وارسازی (گیمیفیکیشن). تجربه توسعه بازی سازی در ایران و جهان.

ثبت مقالات در سایت      https://dgrconf.ir

کلیدواژه‌ها: بازی دانشکده علوم ارتباطات همایش دکتر