مدیر گروه ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی مطرح کرد؛

۰۳ بهمن ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۴۹۹
تعداد بازدید:۱۱۴۳
گفت‌وگوی فرهنگی میان «جهان ایرانی» و «جهان عربی»، گفت‌وگویی به قدمت تاریخ
مدیر گروه ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی مطرح کرد؛

هادی خانیکی در نشست تخصصی «رسانه و نقش آن در گفت‌وگوی فرهنگی ایران و جهان عرب» اظهار کرد: گفت‌وگوی فرهنگی میان «جهان ایرانی» و «جهان عربی» گفت‌وگویی به قدمت تاریخ است.

به گزارش عطنا، نشست تخصصی «رسانه و نقش آن در گفت‌وگوی فرهنگی ایران و جهان عرب» صبح امروز، ۳ بهمن در سالن شورای دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

هادی خانیکی، دبیر علمی این نشست ضمن خوشامدگویی به میهمانان ارجمند، اندیشمندان، استادان، روزنامه‌نگاران، مسئولان و دست اندرکاران رسانه‌ها و ارتباطات که از کشورهای اردن، الجزایر، ایران، تونس، سوریه، عراق، عمان، کویت و لبنان در این نشست حضور یافته‌اند، گفت: نشست تخصصی «رسانه و نقش آن در گفت‌وگوی فرهنگی ایران و جهان عرب» در زمانی برگزار می‌شود که مردم ما داغدار حادثه آتش‌سوزی ساختمان پلاسکو و شهادت آتش‌نشانانی فداکار و شجاع‌اند.

مدیر گروه ارتباطات دانشگاه علامه اظهار کرد: کمتر از دو هفته پیش نیز جمهوری اسلامی ایران به سوگ چهره نامدار عرصه دین و سیاست، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی نشست که در تاریخ معاصر ما همواره نقش‌آفرین بوده است. این دو رخداد را به همه شرکت کنندگان محترم تسلیت می‌گویم.

او ادامه داد: این نشست که به میزبانی دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود یکی از شش نشست تخصّصی است که با حمایت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در شش دانشگاه کشور در حال برگزاری است.

وی با اشاره به هدف برگزاری این نشست تصریح کرد: هدف این است که باب گفت‌وگو را بر سر «رسانه» و نقش آن در تحقّق و پیشبرد ارتباطات میان‌فرهنگی در جهان اسلام باز کنیم.

خانیکی با بیان اینکه گفت‌وگوی فرهنگی میان «جهان ایران» و «جهان عرب» گفت‌وگویی به قدمت تاریخ است، افزود: حال باید دید و پرسید که این گفت‌وگو در جهان رسانه‌ای شده کنونی به کدام سو رفته و با چه فرصت‌ها و تهدیدهایی روبه‌رو شده است؟

مدیر گروه ارتباطات دانشگاه علامه با بیان اینکه برای پرداختن به این پرسش‌ها، این نشست گام مقدمّاتی را برداشته، اظهار کرد: پانزده تن از اندیشمندان و کنشگران حوزه ارتباطات و رسانه‌ها با جمعی از استادان و محقّقان ایرانی این عرصه در دانشگاه‌های علامه طباطبائی، تهران، امام صادق، آزاد اسلامی، صدا و سیما و چهره‌های شاخص فرهنگی و رسانه‌ای به طرح بحث و گفت‌وگو پیرامون «مسائل کنونی» خواهند پرداخت.

او در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: نهایت تلاش این است که بدانیم برای پیش بردن گفت‌وگوهای مؤثر ایرانی-عربی در فضای علمی و حرفه‌ای ارتباطی «چه باید بکنیم» و «از کجا می‌توانیم آغاز کنیم».

وی در پایان سخنان خود گفت: از مسئولان محترم سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به ویژه جناب آقای قهرمان سلیمانی و جناب آقای دکتر عباس خامه‌یار معاونان ارجمند سازمان و همکارانشان و از مسئولان عزیز دانشگاه علامه طباطبائی، جناب آقای دکتر سلیمی ریاست دانشگاه، سرکار خانم دکتر تیشه‌یار مدیرکل محترم دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی و دست اندرکاران و مجریان این نشست، جناب آقای دکتر عبداللّهی دبیر اجرایی و همکاران سخت‌کوش دانشکده و اهالی ارتباطات و رسانه، استادان، دانشجویان و خبرنگاران عزیز تشکر می‌کنم.


نظر شما :