بررسی ابعاد تحول در روابط عمومی دولتی

بررسی ابعاد تحول در روابط عمومی دولتی با حضور رئیس شورای اطلاع رسانی دولتی

بررسی ابعاد تحول در روابط عمومی دولتی با حضور رئیس شورای اطلاع رسانی دولتی در نشست گروه روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبایی صورت گرفت.
بررسی ابعاد تحول در روابط عمومی دولتی با حضور رئیس شورای اطلاع رسانی دولتی

دکتر سپهر خلجی؛ رئیس شورای اطلاع رسانی دولت، در راستای ارتباط موثر دولت با دانشگاه و دانشگاهیان و بهره گیری از دانش، تجربه و نظرات اساتید، صبح امروز در جمع اعضای هیئت علمی گروه روابط عمومی دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی حضور یافت و درخصوص دغدغه های مشترک اساتید این حوزه و شورای اطلاع رسانی دولت در آسیب شناسی و بررسی ابعاد تحول در روابط‌ عمومی دستگاه های دولتی سخن گفت.
در  این نشست  که بیش از ۲ ساعت به طول انجامید، دکتر علی اصغر کیا رییس دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی، دکتر  سید رضا نقیب السادات مدیر گروه روابط عمومی و اعضای هیئت علمی گروه روابط عمومی دانشکده ، به آسیب شناسی ابعاد مختلف حضور فعالیت روابط عمومی‌ها پرداختند.

روابط عمومی تنها یک شغل نیست، یک شوق است و فرد باید انگیزه کافی برای آن داشته باشد

دکتر سپهر خلجی در این نشست، ارتباط با دانشگاه  و انجمن های تخصصی دانشگاه ها  و  مشورت و  تعامل با اساتید و پیشکسوتان را  برنامه جدی دولت و به خصوص شورای اطلاع رسانی دولت ذکر و بر ضرورت ارتقا این همکاری ها تاکید کرد.‌
وی به فرایند تدوین برنامه راهبردی نظام ارتباطات  و اطلاع رسانی دولت در دبیرخانه شورای اطلاع‌رسانی دولت اشاره کرد و افزود:
در راستای تحقق این برنامه، الزامات تحول در حوزه اطلاع رسانی قوه مجریه و نظام مسائل حوزه روابط عمومی ها احصاء و اجرایی شدن آنان مورد پیگیری است.
رئیس شورای اطلاع رسانی دولت، تدوین و ابلاغ  برنامه  آموزشی رشد و تعالی حرفه ای مدیران و کارشناسان روابط عمومی دستگاه های اجرایی با همکاری سازمان اداری و استخدامی کشور پس از هفده سال از جمله اقدامات انجام شده در این مسیر ذکر کرد.
وی تاکید کرد رویکرد آموزشی برای مشاغل روابط عمومی باید مبتنی بر مهارت افزایی باشد.‌
به گفته خلجی برنامه ریزی برای فراخوان جذب مدرسین، ایجاد بانک اطلاعات و ساماندهی مدرسین فعال در  دوره های آموزش روابط عمومی ها  و  تدوین محتواهای آموزشی دوره های مصوب از دیگر اقداماتی هست که در حال اجرا است.
اجرای کامل مصوبات هیات وزیران در خصوص جایگاه و ساختار روابط عمومی ها در دستگاه های اجرایی، طبقه بندی مشاغل روابط عمومی و  تدوین دستورالعمل صلاحیت های حرفه ای مشاغل روابط عمومی از دیگر اقداماتی هست که  به گفته رییس شورای اطلاع رسانی دولت آغاز شده است.
خلجی ضمن قدردانی از همه پیشکسوتان و  کارگزاران روابط عمومی در سراسر کشور ،  تعامل با  دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و بخش های تخصصی برای جبران عقب ماندگی های ساختاری، سیاستی، فرایندی و اجرایی در حوزه روابط عمومی را مورد توجه جدی شورای اطلاع رسانی دولت دانست.
رئیس شورای اطلاع رسانی دولت حمایت از پایان نامه ها، رساله ها و پژوهش های کاربردی مبتنی بر بررسی و ارائه راهکار در چارچوب نظام مسائل حوزه ارتباطات تبیینی ، اطلاع رسانی و روابط عمومی ها را در همین راستا ذکر کرد.
در این نشست، دکتر حسینعلی افخمی، دکتر رحمان سعیدی، دکتر علیرضا عبداللهی نژاد، دکتر سبحان یحیایی، دکتر قدسی بیات، دکتر لیلا وصالی از اعضای هیئت علمی گروه روابط عمومی، مژگان حاجی خانی کارشناس پژوهشی، دکتر محمدمهدی مولایی معاون آموزشی پژوهشی دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی  نیز حضور داشتند و به بیان نکات مهمی در خصوص مشکلات حوزه روابط عمومی پرداختند.

ابعاد مختلف حوزه فعالیت روابط عمومی ها پرداختند.

منبع خبر از خبرگزاری عطنا.

در ادامه با عکس های این نشست با ما همراه باشید.

کلید واژه ها: عمومی روابط عمومی گروه روابط عمومی علمی گروه روابط عمومی حوزه روابط عمومی مشاغل روابط عمومی عمومی دستگاه گروه روابط حوزه روابط