نشست ارزیابی برنامه راهبردی دانشکده علوم ارتباطات

برگزاری نشست ارزیابی برنامه راهبردی در دانشکده علوم ارتباطات

۲۵ دی ۱۴۰۲ | ۱۵:۱۴ کد : ۲۴۲۸۲ خبر روز اخبار دانشکده
نشست ارزیابی برنامه راهبردی دانشکده علوم ارتباطات با حضور مدیر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه علامه طباطبائی، رئیس، معاون و دبیر شورای راهبردی دانشکده علوم ارتباطات و کارشناسان دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه روز یک‌شنبه ۲۴ دی‌ماه ۱۴۰۲ در دانشکده علوم ارتباطات برگزار شد.
برگزاری نشست ارزیابی برنامه راهبردی در دانشکده علوم ارتباطات

نشست ارزیابی برنامه راهبردی دانشکده علوم ارتباطات با حضور مدیر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه علامه طباطبائی، رئیس، معاون و دبیر شورای راهبردی دانشکده علوم ارتباطات و کارشناسان دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه روز یک‌شنبه 24 دی‌ماه 1402 در دانشکده علوم ارتباطات برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر علی‌اصغر کیاء، رئیس دانشکده علوم ارتباطات گزارشی از اجرای برنامه راهبردی در دانشکده علوم ارتباطات از نیمه دوم سال 1400 تا کنون ارائه کرد. به گفته دکتر کیا دانشکده ارتباطات با همراهی اعضای هیات علمی در این زمان دو ساله اقدامات قابل توجهی در زمینه تحقق برنامه راهبردی انجام داده است. نقاط قوت و ضعف دانشکده، تهدیدها و فرصت‌های موجود، ابتکارات و خلاقیت‌های اعضای هیات علمی و نیازهای دانشکده از جمله محورهای صحبت‌های دکتر کیا بود.

در ادامه دکتر کامران شیوندی، مدیر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه علامه طباطبائی، بر اهمیت تحقق برنامه راهبردی و نقش آن در ارتقای دانشگاه تاکید کرد. دکتر شیوندی فرآیند از پایین به بالای اجرای این برنامه در دانشگاه در دو سال گذشته را عامل مشارکت مناسب اعضای هیات علمی دانشگاه در برنامه راهبردی دانست. تعیین ماموریت اصلی دانشکده در راستای برنامه راهبردی دانشگاه با مشارکت همه اعضای هیات علمی و گروه‌های آموزشی از جمله دیگر محورهای مورد تاکید دکتر شیوندی بود.

در بخش بعدی جلسه گزارش عملکرد سه گروه آموزشی دانشکده علوم ارتباطات شامل گروه روزنامه‌نگاری و مدیریت رسانه، گروه روابط عمومی و گروه ارتباطات در سال‌های 1401 و 1402 به تفکیک مرور شد.

کلید واژه ها: راهبردی دانشکده علوم ارتباطات