به مناسبت گرامیداشت هفته خوابگاه ها انجام شد

بازدید هیئت رئیسه، مدیران و استادان دانشگاه علامه طباطبائی از مجموعه خوابگاهی «شهید سلامت»

۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۳:۰۴ کد : ۲۱۶۱۷ خبر روز
جمعی از اعضای هیئت رئیسه، مدیران و استادان دانشگاه علامه طباطبائی به ‌مناسبت هفته خوابگاه‌های دانشجویی، از مجموعه خوابگاه دخترانه «شهید سلامت» بازدید و با دانشجویان ساکن در این خوابگاه گفتگو کردند.

در این بازدید دکتر عبدالله معتمدی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر مهدی واحدی معاون دانشجویی، دکتر سیدنورالدین رضوی زاده معاونت محترم پژوهشی دانشکده علوم ارتباطات و جمعی از اعضای هیئت علمی و مدیران، به مناسبت هفته خوابگاه ها، شامگاه سه شنبه، 19 اردیبهشت ماه 1402، از اتاق‌های بلوک‌های خوابگاه دخترانه شهید سلامت بازدید و از نزدیک با مسائل و مشکلات دانشجویان آشنا شدند.
بر اساس این گزارش، مسئولان، مدیران و استادان دانشگاه علامه طباطبائی در خصوص روند خدمت رسانی در خوابگاه، با دانشجویان گفتگو کردند و بر تلاش جدی برای بهبود وضعیت رفاهی و آسایش دانشجویان ساکن در سراهای دانشجویی تأکید کردند.
گفتنی است هفته خوابگـاه های دانشـجویی از 16 اردیبهشت ماه 1402 با شـعار «خوابگاه دانشـجویی؛ عرصه مسئولیت پذیری و مشارکت جمعی» در خوابگاه های دانشجویی آغاز شده است و تا 22 اردیبهشت ماه ادامه دارد.