دکتر عباس اسدی، پژوهشگر برتر دانشکدۀ علوم ارتباطات شد

۱۱ دی ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۳ کد : ۱۶۷۲۲
در آیین اختتامیه دوهفتۀ پژوهش و فناوری، دکتر عباس اسدی، عضو هیئت علمی گروه روزنامه نگاری دانشکدۀ علوم ارتباطات به عنوان پژوهشگر برتر این دانشکده معرفی و تقدیر شد.
دکتر عباس اسدی، پژوهشگر برتر دانشکدۀ علوم ارتباطات شد

به گزارش دانشکدۀ علوم ارتباطات، آیین اختتامیه دو هفتۀ پژوهش و فناوری، با حضور سرپرست دانشگاه، اعضای هیئت رئیسه، روسا، معاونان پژوهشی دانشکده ها و همچنین پژوهشگران برگزیده در تالار اجتماعات دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار شد.

در این آیین دکتر عباس اسدی، عضو هیئت علمی گروه روزنامه‌نگاری دانشکدۀ علوم ارتباطات به عنوان پژوهشگر برتر این دانشکده معرفی و تقدیر شد.

دکتر اسدی، دارای دکتری علوم خبری از دانشگاه پاریس است. او لیسانس و فوق لیسانس خود را در رشتۀ روزنامه نگاری از دانشگاه علامه طباطبائی اخذ کرده است. دکتر اسدی 15 جلد کتاب تالیفی و ترجمه ای و بیش از 70 مقالۀ علمی دارد. تاکنون چندین کرسی نظریه پردازی و ترویجی با عنوان های تئوری خبر شکسته، داربست بندی خبر، تبخیر انتظار معنا و قبض و بسط گفتمان برگزار کرده است.

گفتنی است، دو هفتۀ پژوهش دانشگاه علامه طباطبائی با شعار «پژوهش و فناوری، پشتیبان تولید» و با موضوع شناسایی و پاسخ گویی به مسائل و نیازهای جامعه بر مبنای پایداری توسعه ملی و با رویکرد میان رشته ای با معرفی پژوهشگران و کارشناسان برتر به پایان رسید.

کلید واژه ها: دانشگاه علوم دانشکدۀ علوم علوم ارتباطات پژوهش پژوهش فناوری دکتر دانشکده اسدی