قابل توجه دانشجویان محترم متقاضی وام نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰

۱۵ آبان ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۶ کد : ۱۶۰۹۴
جهت درخواست وامهای دانشجویی از تاریخ ۰۸/۰۸/۱۴۰۰ لغایت ۳۰/۰۸/۱۴۰۰ می توانند به آدرس (bp.swf.ir) مراجعه کرده و درخواست خود را ثبت نمایند.
قابل توجه دانشجویان محترم متقاضی وام نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰

به اطلاع دانشجویان محترم متقاضی وام نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400 می رساند جهت درخواست وامهای دانشجویی از تاریخ 8 آبان 1400 لغایت 30 آبان 1400 می توانند به آدرس (bp.swf.ir) مراجعه کرده و درخواست خود را ثبت نمایند. لازم به ذکر است فقط از طریق ثبت اینترنتی امکان درخواست وام وجود دارد در ضمن دانشجویان محترم بعد از ثبت درخواست اینترنتی باید مستندات خود را برای دریافت وام مسکن، وام ضروری، وام ازدواج به امور دانشجویی دانشکده ی علوم ارتباطات (حضوری یا از طریق پست) تحویل نمایند. شایان ذکر است دانشجویان جدیدالورود نیز اسناد مربوط به دریافت وام شامل "سند تعهد نامه محضری و حکم کار گزینی ضامن و شماره حساب بانک تجارت به نام شخص دانشجو (برای دانشجویان دوره روزانه)" را به همراه خود داشته باشند.

کلید واژه ها: وام دانشجویان درخواست ثبت

( ۱ )