همایش مجازی ابعاد انسانی-اجتماعی کرونا در ایران برگزار میشود
پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در نظر دارد در شرایط کنونی که جامعه ایران درگیر مسئله کروناست، با ایفای وظیفه خود در قبال جامعه، با بهرهگیری از تمام ظرفیت علمی خود و یاری گرفتن از نخبگان حوزههای مختلف علوم انسانی، از منظر دانشهای مختلف انسانی-اجتماعی و از زوایای گوناگون به بررسی مسئله کرونا بپردازد. این بررسیها، ابعاد گستردهای از شناخت مسئله تا ارائه راهکارها را در بر خواهد داشت.
بر این اساس، این همایش در این راستاست که علوم انسانی را در حل مسائل جاری جامعه فعال سازد و کارآمدی این علوم در عرصه عمل را نشان دهد. باور ما بر آن است که مسائل گوناگون پیشِ رو در جامعه، در کنار ابعاد پزشکی و مهندسی، جنبههای مهم انسانی-اجتماعی دارند؛ جنبههایی که بدون توجه به آن، امکان رسیدن به راهحل کارآمد و جامع وجود ندارد و در این مسیر، علوم انسانی باید سهم خود را در حل مسائل ادا کند.
با توجه به شرایط کنونی، همایش مورد نظر بهصورت مجازی برگزار خواهد شد و دستاورد آن افزون بر ارائه اصل سخنرانیها، در قالب یک مجموعه مقالات نیز به چاپ خواهد رسید.
بنا بر اعلام دبیرخانه این همایش، آخرین مهلت دریافت چکیده مقالات، پایان اردیبهشت ماه است و زمان متعارف برای ارائه سخنرانیها در روز همایش به صورت برخط، مطابق معمول ۲۰ دقیقه است؛ ولی کسانی که مایل باشند، میتوانند سخنرانی طولانیتر به هر اندازه که مایل باشند را به صورت فایل ارائه کنند تا بهصورت فایل در سایت همایش قرار گیرد.
ارائهکنندگان از شهرستانها و کشورهای دیگر نیز بدون هزینه سفر و اقامت، در این همایش شرکت خواهند کرد. همچنین ارائه کنندگانی که امکان حضور برخط داشته باشند، سخنرانی خود را به طور زنده از طریق نرمافزار اسکایپ یا نرمافزارهای مشابه ارائه میکنند و فایل ویدئویی آن روی سایت همایش قرار داده میشود. برای کسانی که امکان ارائه برخط ندارند، فایل ضبط شده ویدئویی از آنان دریافت میشود.
بر اساس اعلام دبیرخانه این همایش، محورهای اصلی همایش عبارت از مطالعات اجتماعی، روانشناسی اجتماعی، روانشناسی، علوم تربیتی و اخلاق، مدیریت بهداشت و درمان و مسئله کرونا، مدیریت رسانه و خبر در شرایط بحران، ابعاد مختلف مدیریت و مسئله کرونا، مطالعات دینی و فلسفی و مسئله کرونا، مطالعات سیاسی و مسئله کرونا، مطالعات اقتصادی و مسئله کرونا، مسائل حقوقی کرونا، مطالعات تاریخی و جغرافیایی، علوم ارتباطات، زبانشناسی، نشانهشناسی و ادبیات، مطالعات فرهنگی مربوط به کرونا و علمشناسی، علمسنجی، دانشنامهنگاری و مسئله کرونا است.
گفتنی است، دکتر احمد پاکتچی، دبیر علمی و دکتر اصغر اسمعیلی، دبیر اجرایی این همایش مجازی هستند.
جهت ثبت نام و ارسال مقاله به همایش اینجا کلیک کنید.
منبع: عطنا
نظر شما :