رونمایی از کتاب انتخابات و تکنیک‌های تبلیغات سیاسی

نشست «انتخابات و تبلیغات سیاسی در رسانه‌ها» برگزار شد

۰۹ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۶:۴۰ کد : ۲۴۸۰۰ خبر روز اخبار دانشکده دانشکده در رسانه
تعداد بازدید:۳۷۱
نشست تخصصی «انتخابات و تبلیغات سیاسی در رسانه¬ها» به‌بهانه رونمایی از کتاب انتخابات و تکنیک‌های تبلیغات سیاسی تالیف دکتر سیدرضا نقیب¬السادات، روز سه¬شنبه ۸ اسفند ۱۴۰۲ در سالن شورای دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
نشست «انتخابات و تبلیغات سیاسی در رسانه‌ها» برگزار شد

در ابتدای نشست دکتر علی اصغر کیا، رئیس دانشکده علوم ارتباطات، ضمن خوشامدگویی به مدعوین جلسه شامل اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشکده صحبت خود را با اشاره به بحث انتخابات و روشنگری درباره­ی انتخابات پیش رو آغاز کرد.

در ادامه دکتر سیدرضا نقیب­السادات، مدیر گروه روابط عمومی دانشکده علوم ارتباطات و مولف کتاب به چگونگی شروع نگارش کتاب خود که در شب ولادت امام زمان به چاپ رسید پرداخت و کتاب خود را به ساحت مقدس حضرت ولی عصر (عج) تقدیم کرد.

دکتر سیدرضا نقیب­السادات در ادامه توضیحاتی درباره­ فرآیند تدوین کتاب ارائه کرد. به گفته او شروع فرایند نگارش کتاب فوق سال 1398 بوده و در سال 1401 به پایان رسیده است. این کتاب را پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات به‌تعداد 500 نسخه به چاپ رسانده است.

در ادامه با عکس های این نشست با ما همراه باشید.

کلید واژه ها: کتاب shy دکتر دانشکده ارتباطات چاپ

نظر شما :